Hej och välkommen till Lottas pyssel, här lägger jag (Lotta) upp bilder, scrapalster och andra mysiga saker som jag vill dela med mig av till mina vänner och bekanta samt givetvis kanske för nya bekanta med samma intressen.

Hi and welcome to my blog, Lottas pyssel, in this site i will show photos and other things that i want to share with my friends and family.

I am a mother of two boys, married to a wonderful man and we live at the country with our children, dog and cat and some sheep. For the moment i am on parental leave so me and my boys are often spending time out in the nature which is something i really enjoy.

I am interested in my family, photography, nature, scrappbooking, training, hand work, reading well there is alot of things that i like.

What i don´t like, hmmm: dishonest people, mashed potatoes with herring, well probably there is more things but this is boring to write about so i skip that.

My motto: Always do the best you can, no one can require more.

Vem är jag:

en Hemmakär, föräldraledig tvåbarnsmamma.  Bor på landet med min man och våra två småkillar och varannan vecka är vi storfamilj när  tjejerna kommer. Vi har dessutom en skock får, en liten tax som heter Pila och en katt som heter Tiger. 

Mina intressen:

Först och främst min familj men jag tycker också mycket om att vara ute i vår natur, där finns mycket att titta på speciellt när man har småbarn med sig. Fotografera med min nya fina kamera har blivit ett allt större intresse, men jag behöver lära mig mycket mer om foto och bildredigering. Att pyssla med både det ena och andra är också roligt men det blir alldeles för lite tid till det just nu. Scrappbooking är något som är relativt nytt för mig men jag har insett att det finns otroligt många roliga och goa människor som pysslar med detta och har själv varit med på några trevliga scrappträffar där man delar med sig av både kunskap och inspiration!
Ett kul sätt att umgås med både nya och gamla vänner. Bloggandet tar också en del av min tid och har genererat nya vänner vilket är jättekul.

Detta tycker jag om:

Min MAN och mina barn plus övriga familjen,  skogen och naturen,fotografera,scrappbooking,handarbete, läsa, träna ja det finns ju massor med saker som jag gillar.

Detta tycker jag inte om:

Falska människor och stekt strömming med potatismos, finns säkert mycket mer jag inte gillar men det är så trist att tänka på så vi skippar det nu!

Mitt motto:

Försök alltid göra ditt bästa, mer kan ingen begära!!

Annonser