En helg som verkligen innehållit mkt positiv energi och som varit jättemysig!!!!

fredagmorgon styrde jag bilen mot Landvetter för att plocka upp lillsyrr och sedan bar det av mot Malmö, när vi kom dit vid 13-tiden bjöd Anna på en supergod lunch på Salt och Brygga, en ekologisk lunch inkluderat ett glas vin! Det ni är inte varje dag el helg som jag lyxar till det så=) Sedan checkade vi in på hotell Renaissance och slängde oss på sängen en stund innan det var dags för att kolla in lite affärer. Tillbaka på hotellet för att fräscha upp oss och sedan tog vi en promenad till restaurangen där vi åt middag. Eftersom vi båda är sådana ”festprissar” så var vi tillbaka på hotellet klockan 21,30, men Anna hade satsat på ett rejält rum just av denna anledning, hon visste ju att vi skulle utnyttja detta!!!! SÅÅÅÅ himla skönt att tvätta av sig, ta på badrock och krypa ner i sängen med en kopp te och boken, slötitta på en film och sedan bara få släcka och somna!

Lördag morgon, ett härligt bad, god frukost och sedan ut på stan och shoppa lite mer! Avslutade Malmövistelsen med en fantastisk lunch och jag fick smaka på suchi för första gången, riktigt gott!!! Sedan bar det av hemmåt igen, och visst är det så att borta bra men hemma bäst!

Tack snälla lillsyrr, svåger och Olle för en superbra födelsedagspresent!

Idag har ju varit en helt underbar dag, sol, fågelsång och klar himmel gör ju att man verkligen fick energi till att röja lite utanför och börja städa av i trädgården. Så mao jag har haft en helg som gett mig massor av energi och avkoppling och gör att jag startar ny vecka riktigt välmående!

Tack och kram!

Lotta

Annonser