visst är det så att en dag med strålande sol, takdropp och fågelkvitter väcker MASSOR av vårkänslor!!! men attans vilka bakslag det kan bli på bara en dag=) men ingen ide att deppa för det, snart har vi en skön vårkänsla igen och den som väntar på något gott………….

Denna helg har vi haft Olle på besök och han har sovit över vilket har funkat jättebra, kul att se grabbarna stoja runt och faktiskt lära känna varandra lite närmare. Märks att de börjar bli större och att de har olika intressen, men en hel del dator, TV och Nintendo-spelande har de gemensamt så där blev det restriktioner!!! En del busande kan de också fixa till och ljudnivån skruvas upp ytterligare ett par decibell när de var flera=)

Motorintresse har de alla tre och att åka fyrhjuling var RIKTIGT kul, Filip superstolt över att kunna roa de två mindre grabbarna och de var i sin tur jättelyckliga och stog och hejade på varandra för fullt när de turades om att åka varv efter varv med Filip. Och nu är det söndagkväll och det är dags att förbereda ny vecka men innan det så blir det nog en skön soffkväll och njuta av söndagskvällen.

Kram på er och ha en skön vecka!

Annonser