Augusti är här och idag regnar det och börjar faktiskt kännas lite höstigt men jag hoppas ju på att vi skall få lite mer sol och värme innan det är dags för höstens intåg på allvar!

Vad har hänt här då, jo vi har fixat med lite av varje, trädgård, växthus och målning, vi har dessutom lyckan att ha fått vattenskada i köket så där ser verkligen ut som kriget med skivor på golvet, uppsågade hål och inplastat lite varstans, en fläkt som låter som ett reaplan står och brummar och skall så göra i 5 veckor!!!!! inte så kul men det blir säkert bra när det är klart, tur är väl att det är nu på sommaren och inte senare i höst för då hade vi nog haft mkt trevliga gäster i köket pga att golvet är öppet ner till grunden=)

Sista veckan innan verkligheten börjar igen och årets semester är över, men jag tror att både vi och barnen tycker att det skall bli skönt att komma in i rutinerna igen och framförallt så längtar killarna efter sina kompisar. Filip går sista året på dagis och sedan är det dags för förskolan, jösses vad fort det går!

Nu är det dags att öppna butiken så ha det så gott!

Lotta

Annonser