Vilka dagar vi haft nu igen, över 20 grader varmt och massor av sol! Vårbruket är i fullgång och ikväll har sättpotatisen åkt ner i jorden. Filip och Viktor samarbetade och fick ner nästan 2 hela rader själva. Viktor bar hinken med potatis och Filip måttade ut avstånd mellan potatisen med en pinne och påtade ner knölarna.

Själv gav jag mig i kast med att försöka minimera ogräset i drivbänkarna och kom en bit på väg så imorgon kanske det kan bli lite salladsfröer nerpåtade.

Helgen som gick innebar massor av fysiskt arbete i form av vedhantering, Morgan var den som fick slita hårdast och mest enträget men nu är den stora högen borta och värmen i vinter är förhoppningsvis räddad.

Aase flyttade och jag var där i lördags och kånkade lådor, mysig lägenhet och nya livet i staden börjar, heja dig och hoppas att du kommer att trivas!

En snabb resume av senaste veckan i fam Svenssons liv, skall försöka bättra mig med att uppdatera men det får bli lite som det gör just nu, denna årstid är väl till för att njuta utomhus och då får datorknattrandet vänta.

Ha en skön vecka!

KRam Lotta

Annonser