En dag som idag med massor av solljus, snö och bitande kyla ger en hel del energi och det känns som att det är precis vad vi behöver nu!

Vi har äntligen bestämt oss för klinkers och beställt det så till nästa helg får vi det och kanske att M hinner fixa hallgolvet under helgen. 

Vi har kollat runt en del och varit i Borås 3 gånger för att hitta klinker och nog för att jag har svårt för att bestämma mig men det underlättar ju inte att man på ett välkänt, stort ställe som Interkakel inte kan få hjälp med att låna hem plattor för att se hur de ser ut i hemmiljö, eller att när man väl bestämt sig för en platta så finns den inte ens som prov i butik i hela västsverige för att kunna få titta på den i verkligheten, men ett nyöppnat kakeloutlet i Dalsjöfors hade vad vi ville ha och dessutom jättebra service trots mycket folk och lätt kaotiskt med två killar som yrade runt.

Killarna skulle egentligen varit hos morfar och Annica ikväll för vi skulle på kalas men så blidde det inte, Viktor har hög feber och är jätteförkyld så jag och smågrabbarna tar en myslördagkväll tillsammans istället. Filip har önskat sig  chips, popcorn och ostbågar men vi får väl se hur snäll deras mamma tänker vara……..

Igår när vi var lediga så hade killarna minispa, vilket innebar fotbad i tvätthon i tvättstugan och de var hur nöjda som helst! Tanken var att ni skulle få se en bild på det men det går inte att ladda upp bilder just nu så det får vänta.

Ha en skön lördagskväll!

KRam Lotta

Annonser