Idag startade bilen som väntat inte den tiden som vi hade sagt från början, 05,30, utan snarare 05,45 vilket jag tycker är ganska bra jobbat! Som väntat blev också bilresan mycket tråkig, vilket resulterade i lite udda bilder.

Senare väntade ju den OTROLIGT roliga båtresan som inte alls gick så fort som Filip och Viktor (och inte vi andra hller för den delen) hade önskat! Men tro de eller ej så kom vi fram tillslut…

Då skulle vi ju bara checka in, men det fick man tydligen inte göra innan 3 och klockan var nu typ halv 2, så vi tog oss då en mysig liten pizza-picknick! Sedan bar det av till stranden för lite bad. Det var dock bara Filip och Viktor som badade.

Lotta: Filip doppa dej nu då! (Filip böjer sig fram och stoppar huvudet i vattnet men reser sig snabbt igen!)

Filip: HUUUU det va ju saltvatten!

Senare nu på kvällen blev det lite grillat för oss ”lite äldre” efter det att ”de lite mindre” hade däckat i soffan till den nya filmen som pappa hade köpt (men som det till hans stora besvikelse ingen ville se först!)

Jag blev snabbt i väntan på maten rastlös och och tog lite kort som får avsluta detta inlägg, eftersom jag tycker att jag är betydligt bättre på att fota än på att skriva!!!!

God kväll alla på fastlandet

Annonser